A song for you – het echte levensverhaal van Karen Carpenter

Op 7 april 2023 gaat de voorstelling ‘A song for you – het echte levensverhaal van Karen Carpenter’ in premiere in de Deventer Schouwburg.

Met verhalen, muziek en bijzondere archiefbeelden nemen Mariske Hekkenberg (zangeres) en Anne Hurenkamp (verteller) het publiek mee in hun theatervoorstelling over het échte levensverhaal van Karen Carpenter (1950-1983). Karen was de zangeres en drummer van het zeer succesvolle Amerikaanse duo The Carpenters. Samen met haar broer Richard bestormde ze in de jaren 70 de hitlijsten met nummers als Close To You, Top Of The World en Yesterday Once More.

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat Karen Carpenter overleed aan de gevolgen van anorexia nervosa. Maar wat weten we écht over haar leven, haar dromen en haar enorme talent? En waarom is haar verhaal ook vandaag nog zo actueel? Tegen de achtergrond van haar indringende levensverhaal krijgen de prachtige liedjes een extra dimensie. Ze vormen een hernieuwde kennismaking met Karen Carpenter en de kracht van haar stem, die miljoenen mensen tot op de dag van vandaag weet te ontroeren.

Kaarten: KLIK HIER

Comments · 4

  1. Beste Mariske,
    Wat hebben wij genoten van jullie voorstelling, deze moet naar veel meer theaters in Nederland. Het verhaal zo mooi verteld en wat heb jij een prachtige stem.
    Rein en Marjon uit Alkmaar.

  2. Wat heb ik genoten van jullie voorstelling.
    Als een grote Carpenters fan ging ik zonder teveel verwachtingen naar het theater. Ik had me geen zorgen hoeven maken. Wat hebben jullie een mooie, smaakvolle show in elkaar gezet. Het verhaal ken ik natuurlijk helemaal, maar om het zo te horen in combinatie met het prachtige beeldmateriaal en de originele muziek was heel bijzonder. Anne heeft het prachtig verteld en jouw zang was heel mooi en bescheiden aanwezig. ik heb een topavond gehad. Deze show is het waard om verder mee het land in te gaan.

Geef een reactie

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.