Achtergrondmuziek

Sfeervolle muzikale mogelijkheden voor de omlijsting van receptie, diner, diner-dansant, netwerkbijeenkomst, borrel, beurs, opening, etc.

Voor de sfeervolle omlijsting van ieder evenement, met een combinatie van mooie jazz standards, easy listening en medium pop songs (plus een uitgebreid Kerstrepertoire). Op de achtergrond waar het moet, op de voorgrond waar het kan.

Alle onderstaande acts zijn ook perfect in staat er een flink feest van te maken!

Solo

Muziek maken met live muzikanten is het leukste wat er is, maar ook solo met orkestband is Mariske in haar element! Met een zeer uitgebreid repertoire, bestaande uit jazz standards, easy listening, Franse chansons en medium pop songs draagt ze zorg voor de sfeervolle muzikale omlijsting van lunch, high tea, receptie of diner. Mariske beschikt ook over een zeer uitgebreid Kerst repertoire.

Vocal Delight

Vocal Delight: een fantastisch onversterkt a capella concept.De zangeressen lopen rond tussen de gasten met een keuzemenukaart en laten de gasten zelf kiezen welk lied ze willen horen. Drie verschillende menukaarten (voor-, hoofd- en nagerecht met elk hun eigen songs), gevuld met bekende hits van toen en nu. Stijlvol, sfeervol en gezellig, veel interactie met het publiek, nooit overheersend. Voor de feestdagen is er uiteraard een vocale Kerstmenukaart beschikbaar!
www.vocaldelight.nl

Met pianist/toetsenist

Met de keuze uit maar liefst 3 fantastische pianisten/toetsenisten heeft Mariske precies het juiste aanbod voor iedere gelegenheid. Paul Poulissen, Jean Louis van Dam en Jan Peter Sträter hebben elk hun eigen kracht en stijl, zodat de juiste muzikant aan de juiste gelegenheid gekoppeld kan worden. Het repertoire is met alle drie de heren zeer allround en afwisselend, van jazz tot medium pop.

Acoustically Yours

Acoustically Yours: Swingende live muziek waarbij je nog wél een gesprek kunt voeren! Acoustically Yours kan – afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget – samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs groter. De basisbezetting is zang, gitaar, contrabas en saxofoon. Met Herman Onnen (gitaar), Louis Gerrits (saxofoon), Charly Angenois (contrabas) en Mariske (zang) ben je verzekerd van heerlijke achtergrondmuziek.
www.onversterktemuziek.nl

Met gitarist

Klein en compact, maar toch compleet: met gitarist Herman Onnen heeft Mariske een zeer uitgebreid repertoire met de mogelijkheid om vrijwel onversterkt te spelen. Daarnaast is de combinatie zang en gitaar mobiel; er kan buiten gespeeld worden op iedere locatie en er kan ook gemakkelijk een verplaatsing plaatsvinden. Subtiel of swingend, alles is mogelijk met deze combi.

Solo

Vocal Delight

Acoustically Yours

Met gitarist