Party muziek

Party time! De mogelijkheden voor een swingende bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of Christmas Party.

Voor de swingende omlijsting van ieder evenement, met een zeer allround repertoire van de jaren 50 tot de huidige top 40. Uitgebreid stijldans repertoire voor diner-dansants.

Klik HIER voor muziek tijdens de huwelijksvoltrekking.

Alle onderstaande acts zijn ook perfect in staat smaakvolle achtergrondmuziek te verzorgen!

Paul Poulissen & Friends

Paul Poulissen & Friends is een swingende band, een combinatie van professionele muzikanten die bekend staan om hun muzikale benadering en humoristische aanpak van het optreden. Deze band, met Paul Poulissen, Frits Landesbergen, Eric Timmermans & Mariske weet als geen ander het publiek te boeien en te bespelen. Vooral het met humor doorspekte enthousiasme maakt van ieder optreden een succes. De band beheerst een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen, zoals latin, salsa, reggae, rock & roll, disco en dance classics.

Voor de bezetting kan gekozen worden uit duo tot aan de PP SUPERBAND (inclusief blazer(s) & percussie). Paul Poulissen & Friends is een garantie voor een spetterend feest.

Fisher and Friends

De band rondom toetsenist-zanger Rudy Fisher heeft het allemaal: een zeer uitgebreid repertoire in alle denkbare stijlen, een fantastische podiumpresentatie, inclusief uitgebreid licht en topmuzikanten.

Het repertoire omvat het hele scala: van ballroom tot stoere rock, van spetterende dance classics tot knallende feestmuziek, van Nederlandstalig tot de huidige top 40. De gasten kunnen ZELF bepalen wat de band speelt, middels kaartjes waarop verzoeknummers kunnen worden ingevuld. De bezetting van de band loopt van duo tot aan sextet. Flexibel, professioneel maar bovenal met humor en enthousiasme, zorgt Fisher and Friends voor een super feest.
www.fisher-and-friends.nl

STROOM!

STROOM!  is een allround formatie bestaande uit Clemens Horn (toetsen/zang), Phaedra Kwant (bas/zang), Herman Onnen (gitaar/zang), Jeroen Molenaar (drums), Louis Gerrits (sax) en Mariske.

Allround band STROOM steekt de stekker in het stopcontact, grooved, sprankelt, heeft plezier en zorgt ervoor dat het STROOMT op je feest! Ook als de stroom uitvalt (of als je je feest gezellig in de tuin wilt laten beginnen), heeft STROOM! geen probleem; de band kan grotendeels onversterkt spelen (en is daarmee ook deels mobiel).

Lekkere jaren 70 en 80 muziek, met hier en daar een hit van nu. Plug it in, STROOM! zorgt voor de rest!
www.stroom-deband.nl

Acoustically Yours

Acoustically Yours: Swingende live muziek waarbij je nog wél een gesprek kunt voeren! De band heeft zich gespecialiseerd in live muziek die niet of nauwelijks versterkt wordt. Er is al genoeg herrie in de wereld…

Acoustically Yours bestaat in basis uit Mariske, Herman Onnen (gitaar), Louis Gerrits (sax) en Charly Angenois. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget kan gekozen worden voor duo, trio, kwartet of kwintet (met drums). Het repertoire is allround; de band beschikt over een flinke dosis dance classics, reggae, rock & roll en recentere hits, allemaal gespeeld op een aangenaam geluidsvolume.
www.onversterktemuziek.nl

DJ Robby M on sax feat. Mariske

De perfecte combinatie: een DJ / saxofonist voor je feestavond inclusief live zangeres! Entertainer pur sang DJ Robby M heeft een uniek eigen concept: hij is DJ, saxofonist en performer in één! Sfeervolle lounge, latin, melodieuze club-dance, R&B, dance classics of opzwepende house gecombineerd met scheurende solo’s, mooie fill-ins en heftige riffs op saxofoon.

De combinatie met allround zangeres Mariske is een gouden greep. Mariske zorgt er gedurende 3 x 30 minuten met haar fantastische warme stem voor dat al jullie favoriete nummers voorbij komen. De leukste dance classics, recente hits, een mooie ballad op z’n tijd: alles is mogelijk.

Paul Poulissen & Friends

Fisher and Friends

Acoustically Yours

DJ Robby M