Studio IJsseldijk (audio/video)

In het buitengebied van Epse (tussen Deventer en Zutphen) ligt Studio IJsseldijk: een multi-functionele, prijsvriendelijke a/v studio in een landelijke omgeving. Studio IJsseldijk beschikt over daglicht in de opname-/oefenruimte. Parkeren op eigen terrein (gratis).

We zijn gespecialiseerd in beeldregistraties van live concerten en theatervoorstellingen op locatie.

De studioruimte in Epse kan worden gebruikt voor audio opnames van bijvoorbeeld een band, zangdemo, blaasinstrumenten, etc. Daarnaast maken we in de studio ook video registraties van audio opnames (bijvoorbeeld een clipje bij een zangdemo). Studio IJsseldijk is te huur als repetitieruimte, bijvoorbeeld voor bands, vocals groups en ensembles. Drumstel, digitale piano, gitaarversterker, basversterker, geluidsinstallatie (inclusief monitoring en zangmicrofoons) en mengpaneel zijn aanwezig. De oppervlakte van de ruimte is 26m2 (exclusief controlekamer, kantoor, etc.). De studio kan ook gehuurd worden als vergaderruimte.

Bij Studio IJsseldijk kun je ook terecht voor saxofoonles,  zangles en coaching.

De tarieven van Studio IJsseldijk zijn zeer aantrekkelijk. Check de prijzen op de website of mail ons voor een prijsvoorstel op maat!

Videoclip & CD opname

Concertregistratie

Audio opname

Audio opname & videoclip

Studio IJsseldijk in the picture

Sinds 25 februari 2018 staat Studio IJsseldijk “in the picture” op de website van Gorssel.nl. Onze studio is uiteraard in Epse gevestigd, maar we maken (in ieder geval gevoelsmatig) ook deel uit van het prachtige dorp Gorssel. Lees het artikel over ons HIER.