Bruiloft ceremonie

Sfeervolle muzikale mogelijkheden voor de omlijsting van de mooiste dag van jullie leven!

Niets maakt je huwelijksvoltrekking zo persoonlijk als een muzikale omlijsting met die  liedjes die zorgvuldig door jullie zijn uitgekozen. Bij het binnenkomen van de trouwlocatie, na het uitwisselen van de ringen, bij het tekenen van de huwelijksakte en na afloop van de ceremonie… Allemaal prachtige momenten die door toevoeging van muziek nog meer impact zullen hebben. Dit is waar je de rest van je leven aan terugdenkt!

Alle onderstaande acts zijn ook perfect geschikt om de toost, receptie en/of het diner in te vullen met sfeervolle, romantische, maar ook swingende en gezellige nummers.

Solo

Denk aan liedjes als Thinking out loud, From this moment on, Dochters, All of me, Make you feel my love, Heaven, I’m yours, She’s always a woman to me, Alles is liefde, Marry you, etc.

Solo is Mariske het meest flexibel en uitgebreid in de repertoirekeuze.    Begeleiding is met orkestbanden.

Vocal Delight

De zangeressen van Vocal Delight hebben een aantal prachtige songs bewerkt speciaal voor de huwelijksvoltrekking. Kies je meest favoriete liedjes en maak het meest bijzondere moment van de dag nog persoonlijker! Vocal Delight kan speciaal voor jullie ook één of meerdere arrangementen maken van liedjes die voor jullie een speciale betekenis hebben.

De Wedding Songs kunnen a capella worden gezongen of met orkestband.
www.vocaldelight.nl

Met gitarist

Ontroerend, klein en intiem: een stem en een gitaar. Samen met gitarist Herman Onnen vult Mariske de huwelijksceremonie in met prachtige, door jullie gekozen liedjes.

De combinatie zang en gitaar is mobiel; er kan buiten gespeeld worden op iedere locatie en er kan ook een last minute verplaatsing plaatsvinden als de weergoden andere plannen hebben dan het bruidspaar!

D-licious Vocals

Drie oorstrelende zangeressen en een fantastische gitarist. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor kippenvel, met de liedjes die jullie hebben uitgekozen. De groep heeft een aantal bijzondere nummers op het repertoire, zoals She’s always a woman to me, You raise me up, Bridge over troubled water en I only want to be with you.

Er kan zonder versterking worden gezongen en gespeeld (bijvoorbeeld buiten), of met een kleine geluidsinstallatie.
www.d-liciousvocals.nl

Acoustically Yours

De zang van Mariske, het gitaarspel van Herman Onnen, de saxofoon klanken van Louis Gerrits en het contrabas spel van Charly Angenois zorgen voor een onvergetelijke ceremonie tijdens jullie bruiloft. Kies jullie favoriete liedjes uit; Acoustically Yours doet de rest!

De groep is mobiel en kan zowel buiten als binnen, met of zonder geluidsversterking spelen.
www.onversterktemuziek.nl

Solo

Vocal Delight

Met gitarist

D-licious Vocals