Muziek uitvaart & herdenkingsbijeenkomsten

Ingetogen, persoonlijk en sfeervol, zorgvuldig ingevuld in overleg met de betrokkenen.

Muziek voor een uitvaart of herdenkingsbijeenkomst, professioneel en zorgvuldig ingevuld door Mariske met pianist Jan Peter Sträter, gitaristen Peter Krako of Herman Onnen, of solo.

Mariske werkt veelvuldig samen met Memories Uitvaartmuziek.

Uitvaart

De muziek bij een uitvaart is een prachtige manier om de herdenking een “personal touch” te geven. Live muziek geeft dat nóg een extra dimensie. We vinden het een buitengewone en bijzondere eer om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het afscheid van iemands dierbare.

Het is van het grootste belang dat dit moment zo zorgvuldig mogelijk wordt verzorgd, zowel in de voorbereiding als de uitvoering. We bespreken de keuze van de muziekstukken, welke vorm van begeleiding (piano, gitaar of orkestband), het programma en volgorde van de muziekstukken en zorgen op de dag zelf voor een ingetogen, sfeervolle uitvoering.

Herdenkingsbijeenkomst

Rondom dagen als Allerzielen in november, Moederdag in mei en Vaderdag in juni, maar ook op andere momenten in het jaar, verzorgen veel Uitvaartondernemers en verzorgingshuizen herdenkingsbijeenkomsten. Hier wordt stilgestaan bij de overledenen van de voorgaande periode, middels het noemen van de namen, het lezen van gedichten en verhalen en muziek.

Wij verzorgen deze muzikale omlijsting in zorgvuldig overleg met de organisatie, met een uitgebreide keuze aan toepasselijk repertoire. Voor de begeleiding kan gekozen worden voor gitaar, piano of orkestband.

The way we were

Stil in mij

Tears in heaven

Compilatie herdenking