Mariske Hekkenberg

Mariske Hekkenberg is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Ze rent als freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via het Nationaal Songfestival met Femme Vocale en backing vocals voor Grant & Forsyth naar het Metropole Orkest. Hiermee stond ze in 2012 in Paradiso om samen met Mathilde Santing backing vocals te verzorgen voor Todd Rundgren. Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg met vocal group D-licious Vocals, haar combo Acoustically Yours, het Golden Oldies Duo en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. Ze speelt regelmatig met fantastische muzikanten als Paul Poulissen, Jean Louis van Dam, Frits Landesbergen, Charly Angenois, Herman Onnen en Louis Gerrits.

In de studio werkt Mariske regelmatig samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in. Ze verzorgde de backing vocals voor de CD plus clicktrack vocals voor de tour Jeugdherinneringen 3 van Danny de Munk & Henk Poort, zong backing vocals op de hitsingle “Mijn naam is Marina” van Django Wagner en verzorgde een deel van het koorwerk voor het SBS6 programma “So you wanna be a popstar”.

Samen met echtgenoot en saxofonist Louis Gerrits is zij eigenaar van Studio IJsseldijk, een multifunctionele audio/video studio in Epse. Studio IJsseldijk verzorgt audio opnames en videoregistraties van live concerten. Sinds 2018 gebruikt Mariske de ruimte bij Studio IJsseldijk ook voor personal coaching en groepsmeditaties.

Met haar achtergrond als Event Manager en een zeer uitgebreid netwerk, is Mariske ook de ideale gesprekspartner voor live muziek en organisatorische zaken rondom evenementen.

Geef een reactie

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.