Muziek voor ouderen

Hits van de jaren 20 tot nu, met gezellige, ontroerende, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor senioren.

Speciale programma’s voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, woonzorgcentra (met persoonlijke aandacht voor bewoners met dementie), Zonnebloem, Rode Kruis, Rotary, etc.

Alle onderstaande programma’s zijn zowel solo als door het Golden Oldies Duo worden uitgevoerd, afhankelijk van beschikbaarheid, budget en voorkeur.

Reisje door de tijd

Het reisje door de tijd neemt de luisteraars mee op een muzikale reis die begint in de jaren 20 en eindigt in het heden. Uiteraard zijn de liedjes allemaal afgestemd op het publiek. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters & Glenn Miller, Doris Day en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, Willy Alberti, de Zangeres Zonder Naam, Conny Vandenbos, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald.

Ik hou van Holland

‘n Compleet Nederlandstalig programma, vol herkenbare hits van (vooral) toen, maar ook nu! Heerlijke meezingers als Aan de Amsterdamse grachten, Omdat ik zoveel van je hou, Weet je nog wel, die avond in de regen, Tulpen uit Amsterdam, Sjakie van de hoek, Het was aan de Costa del sol en Daar bij de waterkant, maar ook luisterliedjes als Het dorp, Sofietje en Ritme van de regen. Ook moderner repertoire van bijvoorbeeld Frans Bauer, André Hazes en Jan Smit maakt onderdeel uit van het programma. Gezelligheid troef!

Vier de bevrijding

Voor de maand mei een programma met Nederlandse en Engelse liedjes die grote hits waren in de jaren 40-45 en vlak na de oorlog. Denk aan klassiekers als White cliffs of Dover, We’ll meet again, Sentimental journey, In the mood, Don’t sit under the apple tree en Bei mir bist du schön, maar ook Nederlandstalige liedjes als Diep in mijn hart, Als op het Leidseplein de lichtjes weer eens branden gaan en Als sterren flonk’rend aan de hemel staan. Vera Lynn, The Andrews Sisters, Doris Day, Glenn Miller, The Ramblers: ze komen allemaal voorbij! Een ontroerend programma vol herkenning en herinnering.

Kerst

Voor de Kerstperiode is een leuk programma samengesteld met Nederlandse en Engelse Kerstliedjes of “Christmas Carols”. Zowel traditionele liedjes passeren de revue, zoals De herdertjes lagen bij nachte, Er is een kindeke geboren op aard en The First Noel, als ook schitterende Golden Oldies zoals White Christmas, The Christmas song, Jingle Bells en Rudolph the red nosed reindeer. Het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen met alle bekende songs, maar mag natuurlijk ook heerlijk achterover leunen en luisteren! Een sfeervol en gezellig programma.

Die gouwe ouwe songfestival tijd

’s Avonds met de hele familie voor de buis en zelf punten geven, de tijd van de grote orkesten en mooie melodieën die iedereen nu nog steeds kent. Kortom, het Eurovisie Songfestival van toen! Dit programma doet deze tijd herleven met de leukste hits van Corry Brokken, Teddy Scholten, Lenny Kuhr, ABBA, Teach-In, Brotherhood of Man en Cliff Richard. Liedjes als Puppet on a string,  Hallelujah, De Troubadour, Ik zie een ster, Après toi en Congratulations passeren de revue. Kortom: EEN BEETJE nostalgie, NET ALS TOEN! Een gezellig programma in maar liefst 6 talen, afgestemd op de doelgroep.

Back to the 50s & 60s

Voor iedereen die zijn of haar jeugd en tienerjaren beleefde in de jaren 50 en 60 is dit programma een feest der herkenning! Pat Boone, de Beatles, Doris Day, Peggy Lee, Patsy Cline, Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley, Frank Sinatra, Brenda Lee, Gerard Cox, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, The Blue Diamonds, Anneke Grönloh… hun grootste hits zitten allemaal in de jukebox! Een feest der herkenning, om te zwijmelen en swingen, voor de íets jongere doelgroep.

Golden Oldies Duo

Solo

Solo / Kerst