Coaching

Mediteren en affirmeren helpen mij mijn focus te houden op wat ik wil bereiken. Het geeft me rust in het dagelijks leven, maar ook bij verstoringen en confrontaties. Door I AM meditaties te doen, creëer ik innerlijke rust en kracht en sta ik stabieler in het leven.

Bijna 4 jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met de IK BEN, na een aantal spirituele omzwervingen, op zoek naar “iets” om me beter te gaan voelen na een moeilijke periode. Inmiddels ben ik tweedejaars student (I AM – next level) bij de I AM Academy van Marjolijn Loderichs in Haarlem.

De IK BEN is zo’n belangrijk onderdeel geworden van mijn leven en heeft gezorgd voor zoveel verbetering en persoonlijke groei, dat ik graag anderen wil helpen dit ook te bereiken.

Daarom ben ik, naast mijn zangcoach praktijk, ook gestart met meditatie coaching op basis van I AM / IK BEN affirmaties. Dit kan 1 op 1 in Epse, of via Skype, FaceTime, WhatsApp video of Facebook Messenger Video. Daarnaast kun je vrijwel wekelijks terecht in Epse op dinsdagavond of woensdagochtend voor een geleide groepsmeditatie.

Voor iedereen die het leven leuker, makkelijker, meer ontspannen, succesvoller wil ervaren en voor iedereen die klaar is met stress, angst, burn-out, negatieve gedachten, kwakkelende gezondheid, overprikkeld zijn, boosheid, relatie problemen, oordelen over jezelf of anderen, etc.

Alle informatie vind je op mijn website www.iam-meditatiecoach.nl. De data voor de groepsmeditaties staan in het agenda-overzicht.