Zangles

Met bijna 30 jaar aan bühne-ervaring ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van zang en performance. Mijn zangcoaching richt zich op het gebied van:

– Ademhaling en ademsteun
– Zangtechniek
– Houding
– Interpretatie
– Timing & frasering
– Tekstbeleving en vertolking
– Microfoontechniek
– Uitzoeken van koortjes
– Volume
– Stembereik
– Uitspraak
– Klankkleur
– Etc.

Je leert de mogelijkheden van jouw stem kennen aan de hand van door jou uitgekozen favoriete nummers. Eventuele struikelblokken worden binnen het kader van het liedje aangepakt, zodat je het nummer uiteindelijk probleemloos kunt zingen. Hierdoor bouw je in korte tijd al een klein repertoire op. Voor de begeleiding van de liedjes wordt gebruik gemaakt van orkestbanden. De lessen worden gegeven in de ruimte van Studio IJsseldijk in Epse, waar we ook professioneel kunnen opnemen. We kunnen samen toewerken naar het maken van een mooie demo van jezelf. Ook kan ik je coachen richting een belangrijk optreden of een auditie.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij onder meer The Glenn Miller Orchestra, waarmee ik 10 jaar door Europa heb getourd, vocal group Femme Vocale (Nationaal Songfestival 2005 en The Winner is… 2012), het Metropole OrkestD-licious Vocals, samenwerking met Mathilde Santing, Grant & Forsyth (backing vocals), bij zeer uiteenlopende bands als soliste, als studio vocaliste voor zowel pop als trance projecten, etc.

Glenn Miller Orchestra

Metropole Orkest ft. Todd Rundgren

Nationaal Songfestival

Grant & Forsyth

Tarieven zangles

25,00
30 minuten
  • 30 minuten € 25,00
  • 45 minuten € 35,00
  • 60 minuten € 47,50

Bedragen zijn inclusief 21% BTW;
leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.