Mariske Hekkenberg

Mariske Hekkenberg

www.mariskehekkenberg.nl

Mariske Hekkenberg is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Ze rent als freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via backing vocals voor Grant & Forsyth naar het Metropole Orkest. Hiermee stond ze in 2012 in Paradiso om samen met Mathilde Santing backing vocals te verzorgen voor Todd Rundgren. Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg met haar combo Acoustically Yours, vocal group D-licious Vocals en partyband Overdrive en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. Ze speelt regelmatig met fantastische muzikanten als Paul Poulissen, Jean Louis van Dam, Frits Landesbergen, Charly Angenois, Herman Onnen en Louis Gerrits.

In de studio werkt Mariske regelmatig samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Samen met echtgenoot en saxofonist Louis Gerrits is zij eigenaar van Studio IJsseldijk, een multifunctionele audio/video studio in Epse. Studio IJsseldijk verzorgt audio opnames en videoregistraties van live concerten. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor saxofoonlessen en zangcoaching.

Met haar achtergrond als Event Manager en een zeer uitgebreid netwerk, is Mariske ook de ideale gesprekspartner voor organisatorische zaken rondom evenementen.

Op mariskehekkenberg.nl is uitgebreidere info te vinden over Mariske’s zangactiviteiten.

2 Comments

 • Reply Tessa van Leuven 15 oktober 2015 at 17:49

  Goedenavond,

  Wij gaan 23-07-2016 trouwen en willen een zanger bij onze ceremonie. Wij zijn momenteel informatie aan he verzamelen van diverse zangers. Wij hebben nog maar 1 liedje in gedachte die wij sowieso willen op de ceremonie en dat is i liked het first van heartland.
  Graag wil ik weten van u voor prijzen hanteert.

  met vriendelijke groet,
  Tessa van Leuven

  • Reply Mariske 18 november 2015 at 13:20

   Beste Tessa, ik had niet eerder gereageerd op je berichtje omdat je specifiek zegt een zanger te zoeken en geen zangeres. Hebben jullie inmiddels iemand gevonden?

   Met vriendelijke groet,
   Mariske

  Leave a Reply

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.